2/13/2015

PENKKARIT 2015

penkkarit5 emm1 penkkarit3 penkkarit4 penkkarit1
penkkarit2 kun me mun rakkaiden kavereiden kanssa syksyllä 2012 hajaannuttiin omiin kouluihimme ja mä suuntasin yksin tapiolan lukioon, stressasin enemmän ku liikaa sitä, etten onnistu tutustumaan kehenkään ja vietän kolme vuotta jossain nurkassa kyhjöttäen. mitä kauemmin oon nyt tuolla lukiossa ollut, sitä enemmän mun on tehnyt mieli jotenkin palata ajassa taaksepäin ja mennä sanomaan 16-vuotiaalle itselleni, että nyt hyvä ihminen rauhotu, sulla on edessä ihan mielettömän huikeet vuodet. eilen noustiin enemmän tai vähemmän ongelmitta kuuden rekan lavoille tapiolan abien voimin ja siellä kurkku kipeänä kiljuessa ja karkkeja heitellessä lapsille (jotka oli melkein yhtä innoissaan kuin me) huikeiden ystävien ympäröimänä tuntu ihan absurdilta ees ajatella, että lukio on ollut joskus jotain uutta ja pelottavaa.

meistä viidestä tytöstä abiristeilylle lähti vain yksi, ja me muut jäätiin tänne maihin ja kaivon penkkaribileisiin, jonne suunnattiin (kun ensin riehakkaan saunamökissä aloittelun jälkeen oltiin eksytty perinteikkäästi mäkkärin drive-in luukulle) mahtavalla porukalla looppia huudattaen. tällä kertaa ei pitkästä päivästä johtuneesta väsymyksestä johtuen mennyt ihan pilkkuun asti, mut oli ihan mielettömän kivaa tanssia taas jalat puuduksiin ja laulaa kurkku käheäksi, vaikkei omaa ääntä (onneksi) basson alta kuulunutkaan. 

tänä aamuna tuntui kymmeneltä soiva herätys ihan liian aikaselta, mutta ehdittiin onneksi heinin kanssa ongelmitta katsomaan meidän lukion vanhoja, joissa muiden kakkosten tavoin ihan mielettömän upee julu tanssi ja hymyili leveemmin  kuin kukaan muu. tuli ikävä viime vuotta ja omaa mekkoa, (joka tällä hetkellä pyörähtelee lohjalla mun toisen ihanan ystävän yllä) mutta se vaan vahvisti tunnetta siitä, että tapiolan lukio oli sillon ysiluokalla tehdyssä yhteishaussa kolmanneks vaihtoehdoksi ihan nappivalinta. mulla on ollut ihan huikeet vuodet tuolla mahtavien kavereiden kanssa, ja nyt kun on enää kirjotukset jäljellä (vaikka 75,5 kurssia onkin jotain, mitä en ihan heti tekis uudestaan ja ootan innolla ja jännityksellä kaikkea tulevaa) tuntuu haikeelta jättää vanha lukio ja kaikki nää huikeet muistot ja yhteinen arki nyt ihan pian taakse - mut ainakin on ollut ihan mielettömän hauskaa! :)

1 kommentti:

  1. Voi ihania kuvia! ♥ Teillä oli selvästi ihan superhauskaa ja ihana nähä oma kigu nyt penkkarikokeneena sun päällä (vidu oot söpö aahhh) ja tuntuu niin hassulta, että kaikki noi lukiotarinat jotka sä oot kertonu on mulla vasta edessä. Ja mua naurattaa sanoa, että muakin pelottaa niinkun 16-vuotiasta Emmyä. :D

    VastaaPoista