9/29/2013

koeviikko oli muksu hetken


mut ei ole kyllä enää. tai onhan se mukavaa, kun saa riittävästi löllöttää kotona, mut tää lukemisen määrä saa mut ihan hulluks. pahinta mulle on hissa3, joka sinänsä on ihan mielenkiintonen ja jänsky, mut sitä asiaa on vaan ihan liikaa ja mulla ei nyt yksinkertasesti keskittyminen riitä. toinen ongelma on espanja, jonka suhteen päätin nyt lopullisesti luovuttaa ohops, siitä ei vaan tullut mitään. onneks on ollut viikolla piristyksenä ihana lime leaf ja heini, kuorossa joululaulujen laulaminen, narrissa mahtavat improjutut ja ihmiset ja eilen näin taas pitkästä aikaa milmaa ja oli kyllä hauskaa seikkailla ikeassa tän kokeisiinluvun lomassa. pieniä juttuja vaan, mut eiköhän arki sitten taas yllättä ja samassa oo ihan liikaa tekemistä. joskus vaan tuntuu, et oon kokoajan yllättynyt.

mutmut olipas lyhyt juttunen tää. kaikille hauskaa viikonalkua ja muistakaa, et ei se maanantai nyt oikeesti niin hirveä ole (vaikka siltä se aina tuntuukin).

2 kommenttia:

  1. voi muksu tämä :3 hehee lime leaf oli kyllä ihana ! :-) ja mustakin tuntuu et oon kokoaika yllättynyt ja hissankoetta odotan kauhulla, mutta kai se on ihan okei. :D

    VastaaPoista
  2. whiii ja niin oli!! :))) ja jep oikeesti kauhulllaaaa huomen se ooon, onneks mentii sinne kertaustunnille :DD

    VastaaPoista